Coș - Subtotal coş:0,00 RON

More than jewelry

Despre Noi

 

 

              Esența reușitei, pe lângă imaginație, inspirație, devotament, constă în pasiunea pentru ceea ce faci. Puțin câte puțin am reușit să îmbinăm toate aceste „ingrediente”  și am creat o echipă orientată spre servicii de calitate.

 

              Bijuteriile Divanis® sunt realizate manual din elemente Swarovski®, marca premium pentru cele mai frumoase cristale, produse de compania Swarovski®, cunoscute în întreaga lume pentru strălucirea lor puternică, eleganța și rafinamentul desăvârșit.

 

              Accesoriile noastre au rolul de a pune în valoare trăsăturile și de a aduce strălucire ținutelor și sunt potrivite oricărui stil, fie el simplu sau extravagant.

              Divanis® pune un accent deosebit pe accesoriile pentru mirese și miri lucrate manual, cu multă migală, aceste elemente rafinate exercitând o alură strălucitoare, mereu în tendințe.  Întrucât știm că fiecare mireasă e unică, modelele Divanis® pot fi interpretate în mii de variante, în ton cu cea mai frumoasă zi.

 

              Brandul Divanis® oferă o gama largă de produse: bijuterii și accesorii pentru femei și bărbați, cât și accesorii pentru decorarea spațiilor.

 

              Considerăm un atuu colaborarea cu compania Swarovski®, Austria, dându-ne posibilitatea ca, îmbinând calitatea acestor elemente cu designul nostru, să creăm mici opere de artă. Astfel ne mândrim cu faptul că suntem parteneri Swarovski®, iar toate cristalele și perlele  pe care le folosim pentru fabricarea bijuteriilor au certificat de autenticitate.

 

              Fiecare bijuterie Divanis® cuprinde fumusețea și eleganța mărgăritarelor sale și grija cu care a fost creată. De la transparența cristalului și puritatea albului perlat, și până la tonurile vii și jucăușe, DIVANIS® îți aduce bucuria răsfățului!